Nek, schouders, rug (stoelmassage) ‘Vitality’

​De ontspannende en tegelijk activerende stoelmassage is een cadeautje voor elke werknemer. Het vermindert klachten die worden veroorzaakt door werkstress en RSI. Tegelijkertijd verhoogt het werkplezier, motivatie en energie.

Afhankelijk van de duur van de massage besteed ik extra aandacht aan persoonlijke klachten. De combinatie van shiatsu drukpuntenmassage, oliemassage en een  eventuele toepassing van hotstones, zorgt voor een unieke behandeling van de nek (evt. hoofd), schouders en rug.

Een stoelmassage ontvang je met kleding aan op kantoor of tijdens evenementen. Op een rustige plek kun je weer even opladen om daarna met hernieuwde energie de (werk)vloer op te gaan. Het structureel inzetten van de massage vergroot het effect van de massage.

WAAROM EEN BEDRIJFSMASSAGE?

  1. Vitaliteit op de werkvloer
  2. Vermindert klachten door werkstress & RSI
  3. Fiscaal aantrekkelijk

DUUR VAN DE STOELMASSAGE

Duur: 20 minuten, 17 euro

Een complete drukpuntmassage van het bovenlichaam & armen. Indien nodig besteed ik kort aandacht aan persoonlijke klachten.

Duur: 30 minuten, 25 euro

Een uitgebreide massage van het bovenlichaam. Persoonlijke klachten krijgen meer aandacht. Eventueel sluit ik af door de spieren soepel te kneden met behulp van een lichte olie. Na afloop wordt de olie verwijderd.

Duur 45 – 60 minuten, €42 – €50,-

Een ontspanningsmassage van het bovenlichaam, inclusief het hoofd. Hierbij besteed ik veel aandacht aan persoonlijke klachten.  Na een drukpuntenmassage worden je spieren soepel gekneed met een lichte olie. Vervolgens ontvang je een weldadige behandeling met hotstones.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.  De massage is inclusief een kort gesprek.

TIPS

  • Blijf tijdens de massage goed bij je ademhaling.
  • Drink na de massage veel water
  • Neem na de massage wat tijd voor jezelf

AFSPRAAK

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je bedrijf? Maak dan een afspraak om je wensen te bespreken.