Hallo, ik ben Javelyn

Be the change you want to see in the world – Mahatma Ghandi

Javelyn

Mijn variatie daarop is ‘Be the light you want to see in the world’. Het is toch prachtig om een kleine of grote bijdrage te kunnen leveren in de wereld. Of het nu gaat om mijn communicatie werkzaamheden voor Stichting EduChild of een boodschap voor mijn oma. Voor mij zijn het manieren voor meer licht in de wereld. Gelukkig weet ik dat er velen  zijn, die dit met me delen.

INDISCH

Als vijfjarig meisje liep ik al over de rug  an mijn ouders. Dat waren  mijn eerste lessen in massage. Zoals veel mensen met Indonesische roots noemen we dit ‘Pidjit’. Later leerde ik meer van familieleden over de kneepjes van dit vak. Mooie herinneringen heb ik aan mijn opa. Ik zie nog voor me hoe hij op bezoekjes en zelfs op feestjes, aan een ieder groot of klein, een massage aanbood. Zo merkte ik al snel dat ik het ook in de vingers had.

HANDEN

Massage was tijdens mijn studie en mijn loopbaan altijd zijdelings in mijn leven aanwezig. Ik masseerde regelmatig, maar ook las ik veel over massages en energiewerk. De altijd aanwezige behoefte om mijn handen te gebruiken en mensen te helpen, leidde ertoe dat ik me steeds meer ging verdiepen in de kunst van het masseren.

Javelyn & ZenOase

RUST

Als tegenhanger van onze overvolle agendas is het belangrijk om van tijd tot tijd voor rust te kiezen waarbij je aandacht in het nu blijft. Gelukkig zijn veel mensen tegenwoordig hiermee bezig gezien de grote populariteit voor Yoga en Tai Chi en de hordes enthousiastelingen, die zich richten op meditatie en energiewerk. Bij massage kies je ook voor rust en ben je een moment met je aandacht bij jezelf in het nu. Het draagt bij aan de helende werking van lichaam en geest.

HELPEN

Massage is al een onderdeel van mijn leven vanaf mijn vroege jeugd. En het blijft work in progress. In de toekomst wil ik meer mensen helpen rust en ontspanning te vinden. Als ik jou ermee kan helpen, laat je het me dan weten?

Take care, Javelyn